Communicatie.net. Bureau voor online communicatie.

"Durf te kiezen en accepteer de gevolgen."

Bureau voor online communicatie.
Hoofdpagina Bureau Diensten Contact

uur

COMMUNICATIE.NET

Communicatie.net is een Eindhovens communicatiebureau met een stevig fundament in de marketing en public relations. Begin jaren '90 gestart als reclame- en PR bureau, zijn wij sinds het voorjaar van 1995 vooral actief op het Internet. Inmiddels hebben we ons volledig toegelegd op (marketing)communicatie via online media. Lees verder...

Advies, concept- en contentontwikkeling, webdesign

We zijn geen duurbetaalde consultants. We recyclen geen Amerikaanse case studies. We schrijven geen ellenlange onderzoeksrapporten. En nee, we maken u niet blij met een dooie mus. Wat we wél doen? Lees verder...

Zullen we een spelletje spelen?

Zullen we een spelletje spelen?

Vraag: "Wat is, naast de meestal langere laadtijd, het belangrijkste argument tegen het gebruik van Flash?" Weet u het antwoord?

Zeker zo leuk als "Twee voor twaalf" en heel wat leerzamer dan "Miljoenenjacht" of "Eén tegen honderd". Begin meteen of kijk eerst eens hoe uw collega's het er vanaf gebracht hebben.

Valt er nog iets te lachen?

Een vrolijke wereld, vol onbedaarlijk lachende stelletjes. En waar gelachen wordt daar is humor. Of niet soms?

Kreunende advertenties

Kreunende advertenties

Meer dan 40 jaar na de seksuele revolutie experimenteren de Parijse modegoeroes weer volop met het sexy element. Borsten, benen en billen, ze mogen weer gezien worden!


Kent u deze al?

Bureaudirecteur heeft net een brandverzekering afgesloten op haar nieuwe villa. Napratend met de verzekeringsadviseur vraagt zij: "Wat krijg ik als morgen mijn huis afbrandt?" Verzekeringsagent: "Twee jaar!"

Humor in de reclameAbonneer u op het "Weetje van de dag" (WVDD).


Statisticide

Akiyo: "Statistieken zijn als bikini's. Wat ze verhullen is belangrijker dan wat ze onthullen."

Ga naar de Engels- of Spaanstalige website Statisticide.com.
Hoofdpagina Bureau Diensten Contact