Logo

Communicatie.net

Bureau voor online communicatie

Bureau

Communicatie.net is een Eindhovens communicatiebureau met een stevig fundament in marketing en public relations. Begin jaren '90 gestart als reclame- en PR-bureau, zijn wij sinds het voorjaar van 1995 vooral actief op internet. Inmiddels hebben we ons volledig toegelegd op communicatie via online media.

Virtuele organisatie

Net als u zijn ook wij vooral geïnteresseerd in resultaat. Het tijdstip waarop de prestatie geleverd wordt, of de plaats waar dat gebeurt, zijn niet van belang.

Wij geloven al heel lang niet meer in organisaties die over hun werknemers beschikken, ze vastzetten tussen vier muren. Al vér voor de coronapandemie wisten wij: mensen die niet per se fysiek op kantoor hoeven te zijn kunnen net zo goed thuis blijven. Dat scheelt twee maal daags in de file, is beter voor het milieu en levert bovendien een aardige kostenbesparing op.

Voorbeeld van een DMARC rapport. Copyright © Communicatie.net.

Belandt uw e-maile-mail regelmatig in de spamfolders van uw klanten of leveranciers? Of komen uw berichten zelfs helemaal niet aan?

Aangename prijzen, uitstekende kwaliteit

Wat dat in de praktijk betekent? Functies als traffic of account bestaan bij ons niet. Er zijn geen vaste teams. Per project stellen we steeds weer nieuwe werkgroepen samen. Coördinatieproblemen levert dat nauwelijks op. De hechte samenwerking in kleine groepen staat al meer dan een kwart eeuw garant voor optimaal onderling contact.

Dat alles maakt Communicatie.net tot een open en flexibele onderneming. En zo'n organisatievorm heeft ook voor u als opdrachtgever aantrekkelijke voordelen: aangename prijzen, gekoppeld aan een uitstekende kwaliteit.