Logo

Communicatie.net

Bureau voor online communicatie

Diensten

We hebben ons volledig toegelegd op communicatie via online media met als specialisaties: communicatieadvies, conceptontwikkeling, contentdevelopment en webdesign.

Communicatieadvies

We zijn geen duurbetaalde consultants. We recyclen geen buitenlandse case studies. We schrijven geen ellenlange onderzoeksrapporten. En nee, we maken u niet blij met een dooie mus. Wat we wél doen? We geven praktisch communicatieadvies. Over wat u het beste kunt communiceren aan wie. En over wat wel en niet werkt op het internet.

Conceptontwikkeling

Wat vroeger nog losjes een idee heette, noemen we tegenwoordig een concept. Als u eenmaal weet wat u wilt communiceren en aan wie, maken wij in de vorm van een creatief en oorspronkelijk concept de vertaalslag naar het hoe.

Weetje van de dag (WvdD). Copyright © Cijfers.net.

Al meer dan 20 jaar schrijven we voor Cijfers.netCijfers.net iedere dag een "Weetje van de dag" (WvdD).

Contentdevelopment

Aandacht is veruit het meest schaarse goed op het internet. Dat komt onder andere omdat internet een vrijwillig medium is. Het is niet mogelijk om iemand een boodschap "door de strot te duwen", en dat heeft grote gevolgen voor vorm en inhoud... Daarom moet u online echt iets te bieden hebben. Met de bekende marketing blah-blah redt u het niet, met goede content wel.

Internet of things (IoT). Copyright © Communicatie.net.

Onze IoT-sensoren hebben geen stroom- of internetaansluiting nodig en zijn bovendien weerbestendig.

Webdesign

Geen enkele ondernemer kan zonder het internet. Maar wat komt er allemaal kijken bij bijvoorbeeld het maken van een website, het ontsluiten van een database, het ontwerp van een app of het koppelen en uitlezen van IoT-sensoren? Wij nemen u al het werk uit handen. En net zo belangrijk: wij zorgen er ook voor dat uw site op de lange termijn actueel én interessant blijft.